Til minne

 

Ally McBeal

21. januar 2017 måtte vi ta farvel med vår kjære Ally. Ally var fra mitt aller første valpekull etter Happy i 2004. (Ally er valpen på bildet sammen med Happy litt lengre ned på denne siden). Ally har hele livet sitt hatt en enorm arbeidslyst, ustoppelig motor, enorm livsglede og var en utrolig snill og kjærlig hund. Snillere hund en Ally skal man lete lenge etter. Hun levde et langt og godt liv, og var sprek helt til det siste. Hun fikk slippe da hun brått viste tegn på hjerteproblemer, og en sjekk hos veterinæren bekreftet alvoret. Ally var smertefri og glad, og fikk slippe før hun opplevde store plager. Savnet etter Ally blir stort. 

 

Kamba Anatulindas Ema Lisimba

29. oktober 2012 måtte vi ta farvel med vår kjære Lisimba, 10 år gammel. Lisimba var en herlig hund, som lærte oss masse. Det beste hun visste var å nyte varmen foran peisen eller ligge godt i armkroken under dyna. Lisimba hadde en stor personlighet, og visste enorm kjærlighet for familien sin. Lisimba måtte få slippe pga. hjertesvikt. Lisimba etterlot et stort tomrom.

 

Punky (Tomthults Ex Animo)

9 april 2008 mistet vi vår elskede Punky, kun 2 år gammel. Punky hadde spist noe som hadde satt seg i tarmen, og hun ble åpnet opp for operasjon. Det viste seg at det hun hadde spist var en meter langt, og umulig å operere ut.

Punky var en helt utrolig hund som viste masse kjærlighet. Hun var verdens snilleste og mest kosete hund,  og hun elsket å jobbe. Hun ga maksimalt hele tiden (til tider litt mye) og hun var en veldig dyktig apportør.

 

Happy (Labråten’s Dera)

Onsdag 17 januar 2007 måtte vi så altfor tidlig ta farvel med vår kjære Happy (Labråtens Dera 11978/99). 7 1/2 år gammel (f. 26/05-1999). Hun hadde dessverre fått en kreftsvulst i munnen som raskt vokste seg stor. Happy var en hund som virkelig levde opp til navnet sitt. Hun var en hund som alltid var glad, og sang høylydt av glede når hun traff familien sin og andre kjente. Happy var utrolig glad i å jobbe, og var veldig flink i bl.a. lydighet og rundering. Hun har hatt ett valpekull og var en veldig flink mor. Happy var en fantastisk hund som var høyt elsket og vil bli dypt savnet.

 

Doggy (Mjærumhøgdas Sabrina)

Doggy ble født i 1993 og døde i 2009. Doggy var en meget spesiell hund, og veldig sær på mange måter. Men hun var samtidig veldig kosete og viste enorm kjærlighet for de hun var glad i. Hun var utrolig sprek og rask, men energien hennes brukte hun på det hun ville selv. Å jobbe for andre var hun ikke særlig villig til. Doggy ble bare mer og mer kjærlig jo eldre hun ble, og hun var en hund vi lærte veldig mye av. Hun hadde en av de største personlighetene jeg har sett i en hund.

 

Aika (Mishmar Aika)

 

Aika var født i 1985 og døde i 2000, 15 1/2 år gammel.  Aika var en fantastisk hund som både elsket å jobbe og å kose. Hun var dessverre veldig redd for høye lyder som smell og tordenvær, og ikke like glad i alle tisper. Men hun var utrolig glad i oss barna, passet oss hele tiden, stoppet oss (ikke alltid like populært) når vi akte på kjelker, og hoppet etter oss for å stoppe oss når vi hoppet ned fra takene på hytta om vinteren. Aika var sprek, og hadde ingen problemer med å hoppe over gjerder på 180 cm, selv når hun vegynte å bli en voksen dame. Aika var en helt fantastisk hund.

 

 

Dera (Låbråten’s Dera)

Dera ble født i 1980 og døde i 1993. Dera var en hund som virkelig preget min barndom. Hun lå alltid ved siden av barnevognene og passet på, og hun lærte broren min å gå ved at han fikk holde henne i pelsen mens hun forsiktig reiste seg opp og tasset bortover. Hun var også en utrolig modig hund, som utstrålte enorm trygghet og selvsikkerhet ovenfor andre hunder. Hun ble på grunn av dette brukt aktivt i treningssituasjoner med usikre hunder. Dera var en veldig spesiell hund som betydde enormt mye for meg.